Mandalaház

 

3885 Boldogkőváralja

József Attila u. 5.

GPS: 48.341882 , 21.237674

viktoria.olasz@mandalahaz.hu

+36 70 703 6132

Utazni csak olyan helyre érdemes, ahol jobb, mint otthon. Vagy legalább annyira jó. - A Mandalaház tervezésekor ez volt az alap.

 

Erre kerültek a Boldogkőváralja hangulatába harmonikusan simuló falak. Kötőanyagul a szobák átgondolt összhangja, a konyha nagyvonalú kényelme, a rengeteg nemes, természetes anyag szolgált. Mindezek tetejére került az a sok részlet, ami a benne lakók kényelmét és szórakozását szolgálja – különös tekintettel a gyerekekre.

 

Ilyen egyszerű ez, el is készült a ház: jöhetnek a vendégek!

Hárman lányok álmodtuk és valósítottuk meg a Mandalaházat. Az álmunk egy olyan hely volt, ahol mi is szívesen töltenénk időt.

 

A Mandalaház Boldogkőváralja központi részén található, mégis nyugalmat és intimitást áraszt. A 3 szobában nyolc személy fér el kényelmesen, plusz két szobában igény szerint babaágy is elhelyezhető. Mindhárom szobához tartozik saját fürdőszoba.

 

A vendégszobák enteriőrjének kialakítása során a természetes alapszíneket használtuk, melyek visszaköszönnek Boldogkőváralja tájképeiben is. A 4 személyes NAPVARÁZS szobát az életvidám sárgás színek képviselik, a 2 személyes KIKELET szoba a megújulást jelentő zöld és a szintén 2 személyes HARMATCSEPP szoba pedig a nyugalmat árasztó kék színek árnyalataira lett hangolva.

 

Konyhánk büszkesége a helyi gazdák műhelyeiből feltöltött vitrin. A kedvenc pincészeteink borai, a kihagyhatatlan gönci barack pálinka mellett saját készítésű “mandalás” lekvárok és különleges eljárással készült méz is található a polcokon, így vendégeinknek lehetősége van akár ott helyben gasztrotúrára indulni az abaúji ízek világában.

 

Reggelit is felszolgálunk igény esetén minőségi helyi termékekből. A kiváló sajtokat, fűszernövényeket, házi kenyeret, friss zöldséget és gyümölcsöt a környék legjobb termelőitől és készítőitől szerezzük be. Vendégeink nagy kedvence a “Helyi ízek kosár”, amit azok számára találtunk ki, akik szívesen megkóstolnák a helyi ízeket, de inkább egyedül készítenék a reggelit vagy szívesen kipróbálnák milyen is egy erdei piknik a Zemplén lankáin.

 

Reggeli: 2500 Ft/fő

Hely ízek kosár: 7000 Ft (4 fő részére elegendő finomságokkal)

Gyermekekkel utazik? Nem szükséges azon törnie a fejét, mit hozzon magával – a Mandalaházban a babakádtól a gyermek étkészletig mindent megtalál – nem beszélve az udvaron kialakított különleges egyedi játszótérről.

 

Áraink:

• 0-3 éves korig: ingyenes

• 3-10 éves korig: 3250 Ft/fő/éj

• 10 éves kortól: 6500 Ft/fő/éj

 

Ha nagyobb társasággal érkeznek érdemes igénybe venni a teljes ház foglalására vonatkozó kedvezményes árunkat, mely 43 000 Ft/éj/vendégház.

 

Foglaljon szobát – vagy akár kedvezményesen az egész házat, és fedezze fel ezt a mesebeli, nagy gazdagsággal megáldott vidéket kényelmesen és stílusos módon!

Mi mindent megtettünk azért, hogy aki hozzánk látogat annak egy dolga maradjon csak: a pihenés.

 

Úgyhogy jó pihenést és feltöltődést kívánunk mindenkinek a Mandalaházban!

Elérhetőségeink

 

cím: 3885 Boldogkőváralja, József A. u. 5

web: www.mandalahaz.hu

facebook:www.facebook.com/mandalahaz

mail: viktoria.olasz@mandalahaz.hu

tel: +36 70 703 6132

 

 

Copyright © 2011 -2016 FVSZE • 5525 Füzesgyarmat, Kossuth u, 48/a • Tel: +36 30 212 4770

Az oldal használatával az Adatkezelési Szabályzatban foglaltakat elfogadom, személyes adatkezelésemhez hozzájárulok.