Hello Nyár – a Gödörházi Kecskemajorban

Búzás Sándor- az Őrségi Ínyesmester a Gödörházi Kecskemajorban várja a kedves utazókat.

 

A kecskesajt készítő kistermelő,a falusi vendégasztal szolgáltató egyesület tagja, szeretettel és isteni, finomabbnál, finomabb sajtokkal és házi készítésű ételekkel vár mindenkit a Magyarszombatfai, Gödörházi Kecskemajorban.

 

Közel húszféle előállított termékkel fogadjuk vendégeinket, akiknek a sok földi jó mellett nemcsak termékeink nyújtanak élményt, hanem a velük harmonizáló, őrségi tradicionális almafajták terméseiből készül dzsemek és lekvárok. Gidasimogatóban, ahol szemtelenül szelíd  állatokat lehet simogatni és fényképet készíteni. Hagyományőrző termékeink között megtalálhatók a magyartarka tehenek tejéből készített sajtok, almasajt ( ami nem azonos a birsalmasajttal).

 

Legyen Ön is sajt chéf- vegyen részt az Örségi Ínyesmester tudás átadó kurzusain.                                                  A gyakorlati oktatás azt jelenti, hogy a tréning minden résztvevője megtanulja a raclette- készítést, a grillezést, a fondue- készítést, illetve azt, hogy milyen eseményre milyen sajtot vegyünk, hogyan válasszunk hozzá bort, kenyeret, zöldséget, gyümölcsöt.

 

Előzetes telefon egyeztetés szükséges: 06 20 542 88 30

 

Cím: Magyarszombatfa, Gödörházi Kecskemajor

 

 

Copyright © 2011 -2016 FVSZE • 5525 Füzesgyarmat, Kossuth u, 48/a • Tel: +36 30 212 4770

Az oldal használatával az Adatkezelési Szabályzatban foglaltakat elfogadom, személyes adatkezelésemhez hozzájárulok.