Mit kap Ön, mint tag?

Az egyesület legfőbb célkitűzése, hogy a Magyarországon működő, falusi vendégasztal szolgáltatást végző személyeket tömörítse, érdekeiket képviselje, munkájukat hasznos információkkal segítse.

– Az egyesület célja a Falusi Vendégasztal Szolgáltatók Működési Feltétel rendszerének és az egész országra kiterjedő stratégiájának kidolgozása.

– Konferenciákkal, továbbképzésekkel megteremtse számukra, hogy Európa más országaihoz hasonlóan színvonalas és elismert tevékenységnek számítson e szolgáltatás.

– Széleskörű együttműködéseket alakítson ki különböző szervezetekkel, a falusi és agroturizmus, más résztvevő szervezetivel.

– Információs adatszolgáltató rendszer létrehozásával tagjaink belföldi és nemzetközi elérhetőségét növelni.

– Rendezvényeken, országos és nemzetközi találkozókon megfelelően képviselje tagjait.

Konkrétabban?

– Ön, mint tag megjelentetheti szolgáltatásai adatait információs rendszerünkben, névvel és címmel, egyéb elérhetőséggel, 5 soros leírással és 3 db képpel.

– Ön, mint tag meghívást kap és részt vehet az éves konferencián, közgyűlésen, ahol elmondhatja véleményét, észrevételeit.

– Jogosult az egyesület által szervezett rendezvényeken, kedvezményesen vagy díjmentesen részt venni.

– Jogosult az egyesület által szervezett vagy az egyesület részvételével létrejövő rendezvényekre. kiállításokra tájékoztatót, szórólapot küldeni szolgáltatásáról.